Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
1 » Polityka prywatności2

Polityka prywatności

Polityka prywatności
alt

Polityka prywatności

  alt Przedsiębiorca prowadząc działalność gospodarczą gromadzi (m.in. na potrzeby wysyłki zakupionego asortymentu i zawarcia umowy na odległość) dane osobowe klientów. W ten sposób automatycznie staje się administratorem danych (wg ustawy o ochronie danych osobowych) i zobowiązuje się do chronienia prywatności konsumentów. Oznacza to konieczność zabezpieczenia danych osobowych przez ich udostępnianiem osobom nieuprawnionym, ochrony danych przed zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem oraz zgłoszenia posiadanych zbiorów danych osobowych klientów Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Ważną rzeczą jest aby w sklepie zawarte były informacje na temat praktyk jakie są stosowane w sklepie w celu ochrony prywatności i danych klientów. Poniżej zamieszczamy przykładową treść strony z Polityką prywatności.
     
  alt Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę. Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu - w tym również składania zamówień na asortyment sklepu.
     
  alt Prosimy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych. W przypadku zarejestrowanych klientów sklepu zmian można dokonać poprzez edycję w Panel klienta. W przypadku klientów niezarejestrowanych lub w przypadku chęci usunięcia danych prosimy o kontakt z nami.
     
  alt Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań aby poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie i gwarantował jak największe bezpieczeństwo.
     
  alt Operatorem sklepu jest
MORAND Andrzej Morawski
OTWOCK, ul. Lecha 4/12.
     
  alt Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób
  1 Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
     
  alt Ograniczenia w zapisywaniu plików "cookies"
  1 Jeżeli nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies możesz zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Prosimy pamiętać, że brak akceptacji niektórych lub wszystkich plików cookies może spowodować brak możliwości poprawnego korzystania ze sklepu lub ograniczenia jego funkcjonalności.
  2 Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).
  3 Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" w naszym sklepie opisane są w Informacji o cookies.
     
  alt Jakie dane osobowe są nam potrzebne ?
  1 Podczas rejestracji konta w naszym sklepie prosimy o podanie danych niezbędnych do założenia konta, dzięki czemu nie musisz przy każdym kolejnym zakupie tracić czasu na ponowne wypełniania całego formularza zamówienia. Zarejestrowany klient po zalogowaniu ma również możliwość wyświetlenia historii dokonanych zakupów.
2. Złożenie zamówienia - w trakcie składania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.
     
  alt W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie podczas rejestracji konta lub skorzystania z formularza bezpośrednio na stronie sklepu, prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który będą przesyłane informacje handlowe. W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera logując się na swoje konto w sklepie lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.
     
  alt Ochrona Twoich danych osobowych
  1 Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy sklepu, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony. Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych.
     
  alt Udostępnienie danych
  1  Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
  2 Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
  3 Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez sklep upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.
     
  alt Kontakt
    Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu. W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.
     
  alt Zmiana polityki bezpieczeństwa
    Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania sklepu lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. O takiej zmianie powiadomimy Cię drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail). Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowej polityki prywatności.
   

Przejdź do strony głównej

Dołącz Teraz

The GCC Group
 

Nasze Sklepy

Nasze sklepy uchwyty reklamowe
   
Nasze sklepy reklama sklepowa
   
Nasze sklepy reklama towaru
   
Nasze sklepy reklama-firmy
   
Zapraszamy do odwiedzin i zakupów !

Nowości w sklepie

123456

GADZETY KATALOG on-line

Nasze sklepy voyager-katalog
   
Nasze sklepy m-collection.tip
   
Zapraszamy do zapoznania się!

Biuro Katalog

Nasze sklepy Katalog
   
Nasze sklepy Katalog
   

Nasze nowości

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl